Нашата позиция винаги е била, че не трябва да допускаме ГЕРБ

...
Нашата позиция винаги е била, че не трябва да допускаме ГЕРБ
Коментари Харесай

Борис Бонев: Срам ме е, че съм част от този СОС, не може София да е заложник на партийни централи

Нашата позиция постоянно е била, че не би трябвало да позволяваме ГЕРБ в ръководството на София, само че това не значи, че не би трябвало да бъдат допускани в работата за София. Това са две изцяло разнообразни неща. Ние в никакъв случай не сме желали да лишим ГЕРБ от опцията за пред техните гласоподаватели, когато е в името на София, те да осъществят политики и да работят за София. Проблемът е, че в тези 3 месеца от изборите виждаме по-скоро едно деструктивно държание, което не е в интерес на София. Това каза общинският консултант от " - " и " " (ПП-ДБ и СС) в студиото на " Денят ON AIR ".

Той акцентира, че над него няма напън.

" Моето его в никакъв случай не е било проблем или проблем, без значение, че доста хора се пробваха по този начин да го изкарат. Аз съм един, мога да се защитя, на среща са редица хора, които обикалят студиата, с цел да кажат, че е проблемът и неговото его е казусът. не е претендент за ръководител на СОС от месец и половина. Всички, които са водили диалози, могат да потвърдят, че в никакъв случай не съм поставял като алена линия аз да съм ръководител. Тогава за какво няма определен ръководител ", попита Бонев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Общинският консултант призна, че не е имало сделки за демонтажа на Паметника на Съветската войска.

" Това, което дискутирахме, беше за съответни политики и промени за София. Тези диалози водихме освен с Българска социалистическа партия, само че и със " Синя София ", " ИТН ". Разбирате ли какъв брой е тъпо, когато е обещано доверието на хиляди хора, с цел да вземат решение проблемите на София, се занимават единствено и само с това да измислят опорки и медийни заглавия ", безапелационен бе той.

Попитан по какъв начин ще получат поддръжка за ръководител на СОС, Бонев отговори: " Надяваме се на разсъдък и на обществения напън. Трябва да се отпуши работата на СОС. До този миг във всички диалози, които сме водили, нашата група е била тази, която е упорствала за политики и промени, под които всички да се подпишат. Всички други споделят: " Нека сключим джентълменско съглашение, дано е единствено устно ". Ние желаеме да се подпишат за това, че ще бъде реформиран Центърът за градска подвижност, да се подпишат за това, че " Топлофикация " ще бъде реформирана и че ще има вложения в кварталите - паркинги сред блоковете, само че те отхвърлят, необичайно е ".

Бонев акцентира, че не може София да е пленник на партийни централи.

" Аз съм човек, който 15 години се бори за този град. В нашия офис с сътрудниците ПП-ДБ-СС всяка седмица обсъждаме какви отчети да внесем и вместо да спорим за това, ние се занимаваме с циркаджийски осъществявания трети месец. Срам ме е, че съм част от този Общински съвет. Надявам се и всички други да ги е позор и се надявам преди 13 февруари да има определен председател и работата да стартира ", добави той.

Общинският консултант напомни, че няма по какъв начин да има промени и нарастване на заплати без бюджет.

" Бюджетът на превоза се образува по две линии - дотациите от общината, които са включени в бюджет на Следствен отдел към окръжна прокуратура, а втората линия - личните доходи на транспортните сдружения и ЦГМ. Предвидили сме нарастване на личните доходи, без да се усилват цените на картите и билетите ", ясно съобщи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР